Besplatno preuzimanje!

 

U cilju kontinuirane edukacije veterinarski magazin Focus je osnovan 1990 godine, izdaje se tri puta godišnje kao medicinski i naučni žurnal za veterinare praktičare specijalizovane za malu praksu i to posebno pse i mačke. Poslednjih 10 godina izdavan od strane Royal Canin-a, Veterinarski Focus se priprema i objavljuje na 10 jezika (engleski, francuski, nemački, španski, italijanski, ruski, kineski, poljski, japanski i portugalski) i distribuira u preko 50 zemalja.

Jedna od ovih zemalja je i Srbija. Danas smo u mogućnosti i da svakodnevno prelistavamo elektronsku arhivu, ali i da čitamo najnovija izdanja jednostavnom registracijom na sajtu vetfocus.royalcanin.com

Magazin je pored veterinara praktičara veoma popularan i među studentima veterine obzirom da je izvor novih informacija i različitih tema pa i njih posebno pozivamo da se registruju i iskoriste ovu sjajnu mogućnost da dođu do elektronskih izdanja časopisa.

Tokom ovogodišnjeg SIVEMAP 2017 , XIII simpozijuma veterinara male prakse u Beogradu od 17.11 do 19.11 u Beogradu u hotelu Crown Plaza, svi posetioci seminara, veterinari i studenti će biti u mogućnosti i da se registruju on-line na našem štandu, tokom čitavog trajanja seminara.

Posetite nas.

=============================================

Royal Canin se zalaže za zdravlje i dobrobit pasa i mačaka i poznat je po palatabilnosti i nutricionističkoj preciznosti svojih dijeta.