Royal Vet Pet Happening - Šabac 2019

Royal Vet Pet Happening - Šabac 2019

Četvrta manifestaciju posvećena kućnim ljubimcima u Šapcu!

Uspešno je održan još jedan „Royal Vet Pet Happening“, revijalna izložba kućnih ljubimaca na kojoj su dobrodošle sve vlasnice i vlasnici pasa i mačaka, bez obzira da li su njihovi ljubimci rasni ili ne.

I ovo Pet Happening druženje su uveličali naši prijatelji i saradnici:

- Veterinarska stanica Šabac
- JKP Šabac
- Dreser i grumer Mašić
- Pet shop "Friends"

Kao i prethodnih godina, dobri poni konjić je deci bio dostupan za jahanje!

Vlasnici ljubimaca su imali priliku da od veterinara dobiju savete na temu ishrane i dobrobiti svojih pasa i mačaka.

U nameri da budemo dobri domaćini, okupljenim četvoronožnim učesnicima smo obezbedili ukusnu i kvalitetnu Royal Canin užinu!

Klincezama i klincima je obezbeđen kreativni kutak, zahvaljujući nastavnici biologije Marije i učiteljice Mirjane iz osnovne škole "Stojan Novaković".

Naš fotograf je veselu atmosferu zabeležio svojim objektivom, a i svi ljubimci su fotografisani pojedinačno radi drugog tela takmičenja.

Nakon glasanja žirija, troje najbolje plasiranih ljubimaca je osvojilo vaučere od po 5000 dinara koje mogu upotrebiti za nabavku hrane, preparata i opreme za svoje ljubimce.

Pored toga, veterinarska stanica Šabac je poklonila vakcinaciju za prva tri mesta!

Takođe, pet shop "Friends" je obezbedio 10% popusta na ceo asortiman kompanije Royal Vet svima koji donesu flajer pet shopa koji su dobili na ovom druženju.

Najbolje plasirani i nagrađeni ljubimci na samom događaju su:

1. Teodora Nikolić i njena kokerka Nala 
2. Sara Stanišić i njen staford Ali. 
3. Stefan Šipov i njegov cane corso Đina.

Uskoro očekujte postavljanje novog albuma sa portretima ljubimaca koje je zabeležio naš fotograf. U tom albumu ćete vi posetioci naše stranice birati svojim glasovima JOŠ TROJE dobitnika naših vaučera! :)

Još jednom se zahvaljujemo svim Šapčankama i Šapčanima na tradicionalnom gostoprimstvu, druženju i pozitivnoj energiji u kojoj smo uživali!

Nadamo se da je i Vama bilo lepo! 
Vaš Royal Vet tim.