U subotu, 26. avgusta održana je PET HAPPENING manifestacija u Loznici.

Ovo nam je put da dolazimo u Valjevo! :) U prijatnom ambijentu gradskog trga ispred Vukovog Doma kulture uspešno je održan još jedan izbor za najlepšeg ljubimca. Događaj smo priredili uz pomoć Turističke organizacije Loznica i pet shop-a "Planeta" kojoj se ovim putem još jednom zahvaljujemo na saradnji!

PET HAPPENING je revijalna izložba kućnih ljubimaca na kojoj su dobrodošli svi vlasnici i vlasnice pasa i mačaka bez obzira da li su njihovi ljubimci rasni ili ne.

Nakon glasanja žirija, nagrađeno je petoro finalista. Dvoje je dobilo poklon vaučere od po 1000 a troje po 5000 dinara. Vaučeri se mogu upotrebiti za nabavku hrane, preparata i opreme za svoje ljubimce. :)

Na našoj Facebook stranici Royal Canin Srbija postavljen je i novi album sa portretima ljubimaca koje je zabeležio naš fotograf. U tom albumu vi posetioci birate svojim glasovima JOŠ TROJE dobitnika naših vaučera! Album se nalazi ovde: https://goo.gl/a4zgDQ

Pored naše kompanije Royal Vet i Royal Canin Srbija, događaj su uveličali:

- Agility klub "Bečmen" - prezentacija obuke, vaspitanja i spretnosti pasa.

- Azil za pse Loznica - "Sunce" - radionica sa decom ometenom u razvoju

- Admirova kreativna radionica za decu

- Face painting - Rada Divljakovic iz TO Loznica.

- PET SHOP "PLANETA".

Svim prisutnim Lozničankama i Lozničanima se se zahvaljujemo na gostoprimstvu i izvanrednoj, pozitivnoj energiji! Nadamo se da ste uživali! :) Vaš Royal Vet tim.