Dermoscent ATOP 7® sprej + za pse i mačke

ATOP 7® SPRAY+ Emulzija za umirenje iritacija kože pasa i maca.

Submikronski sprej za učestalu upotrebu.

Sastojci koji su  ušli u njegov sastav su rigorozno selekcionirani po osnovu njihovih svojstava i efikasnosti. To su 100% prirodni sastojci koji umiruju i održavaju vlažnost i potpomažu regeneraciju iritiranog epidermisa.

Njegova inovacija su submikronske čestice (od 0.1 do 0.4 µm) koje omogućavaju brzu penetraciju na mestima delovanja. Njegov drugi efekat na koži obezbeđuje dugu zaštitu zahvaljujući  nevidljivom neokluzivnom zaštitnom filmu na tretiranim mestima. Testiran od strane veterinara, ATOP 7® je veoma dobro podnošljiv i posle veoma učestale upotrebe zahvaljujući njegovoj sigurnoj formuli.

INDIKACIJE: zasniva se na 100% prirodnim aktivnim sastojcima tako da nema neželjena dejstva kao kod drugih topikalnih preparata koji sadrže stereoide.

ATOP 7® je proizvod za negu kože namenjen životinjama sa svrabom ili sklonim alergijama. Može se koristiti sam ili kao dodatna nega drugim oblicima tretmana.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Za učestalu upotrebu. Aplikovati direktno na iritirano područje kože i ostaviti bez utrljavanja. Koristiti jednom do nekoliko puta dnevno zavisno od intenziteta iritacije životinje.Dobro protresti pre svake upotrebe.

UPOZORENJA: Samo za spoljašnju upotrebu na životinjama, ne gutati, izbegavati kontakt sa otvorenim ranama i mukoznim membranama, izbegavati kontakt sa očima.

NAČIN ČUVANJA: Izbegavati izloženost direktnoj  svetlosti, vlažnosti i temperaturama iznad 30° C

Proizvođač, poreklo, izvoznik: LDCA Castres –Francuska