Predstavljamo novi koncept enteralne ishrane sondom, tečnim Royal Canin dijetama.

 

Jako smo ponosni na razvojni centar Royal Canin-a koji je naučno orijentisan i veoma inovativan.

Tečne dijete su konstruisane tako da budu kompletna hrana koja se može primeniti kod širokog spektra oboljenja, kada je pacijent iz bilo kog razloga onemogućen da prirodno uzima hranu ili u situacijama kada želimo da ubrzamo oporavak i povećamo procenat preživljavanja pacijenata u intenzivnoj nezi.

Ove dijete se mogu primeniti preko nazofagealne, nazogastrične ili ezofagogastrične sonde.

Royal Canin tečne dijete lako pasiraju najtanje sonde.

Takođe ova dijeta može da se primenjuje i ubrizgavanjem direktno u usta životinje (asistirana ishrana).

Na raspolaganji su Vam sledeće Royal Canin tečne dijete:

RECOVERY LIQUID (za pse i mačke)
tečna dijeta za primenu preko gastrične sonde za ponovno hranjenje posle anoreksije, kod malnutricije ili za oporavak nakon hirurških intervencija ili dužih bolesti.

GASTROINTESTINAL HIGH ENERGY LIQUID (za pse)
tečna dijeta za primenu preko gastrične sonde kod pacijenata sa akutnom i hroničnom dijarejom, gastritisom, kolitisom, egzokrinom insuficijencijom pankreasa, maldigestijom i malabsorpcijom, kao i nakon ishrane posle hirurških intervencija.

GASTROINTESTINAL LOW FAT LIQUID (za pse)
tečna dijeta za primenu preko gastrične sonde kod pacijenata sa dijarejom, akutnim pankreatitisom, hiperlipidemijom, egzokrinom insuficijencijom pankreasa, gastritisom i ezofagitisom.

RENAL DOG LIQUID (za pse)
tečna dijeta za primenu preko gastrične sonde kod pacijenata sa akutnim afektom na bubrezima, hroničnom bubrežnom insuficijencijom i hepatičnom encefalopatijom.

RENAL CAT LIQUID (za mačke)
tečna dijeta za primenu preko gastrične sonde kod pacijenata sa akutnim afektom na bubrezima, hroničnom bubrežnom insuficijencijom i hepatičnom encefalopatijom.