Royal Vet Pet Happening - Jagodina 2019

Treća manifestaciju posvećena kućnim ljubimcima u Jagodini!

Poštovane Jagodinke i Jagodinci, vlasnici i ljubitelji mačaka i pasa,

U subotu, 18. maja, uz podršku Veterinarske stanice Jagodina, još jednom organizujemo lepu manifestaciju u vašem gradu - Royal Vet Pet Happening!

Toga dana, od 11h na platou ispred AQUA parka održaće se revijalna izložba vaših pasa i mačaka. Prijavite (BESPLATNO) vaše ljubimce, dođite i prošetajte sa njima crvenim tepihom - biramo najlepše KUCE i MACE Jagodine! Naglašavamo da su dobrodošli svi psi i mačke, kako rasni tako i mešanci, u potpuno ravnopravnom izboru! :)

Garantujemo dobro druženje i kvalitetne sadržaje!

Pitanja i prijave možete slati na email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., na telefon 060 610 7383 ili u inbox na ovoj Facebook stranici - Royal Canin Srbija. Za prijavu nam napišite vaše kontakt podatke (email, br. telefona) i kratak opis ljubimca.

Učešće je revijalnog tipa i potpuno je besplatno, a pobednike očekuju lepe nagrade. :)

Pored centralnog događaja učesnike i posetioce očekuju još i saveti o pravilnoj nezi i ishrani pasa i mačaka, saveti veterinara o prevenciji i lečenju bolesti.

Sve učesnike će slikati naš profesionalni fotograf a za one koji nisu imali sreće da budu pobednici na samoj izložbi, takmičenje će biti nastavljeno na našoj Facebook stranici, gde posetioci biraju još troje dobitnika.

=================================================

Ako niste prisustvovali ili učestvovali na prethodnim manifestacijama koje smo organizovali na istom mestu, pogledajte fotografije i prelepu atmosferu sa Pet Happening-a 2018. godine ovde:

http://tiny.cc/3imq6y