Izložba mačaka održana je za vikend 21. i 22. oktobra u sali TC "Stadion" na Voždovcu.

Na izložbi je učestvovalo 70 rasnih i 4 domaće mačke. Od rasa najbrojniji su bili regdoli, bengalci, britanske kratkodlake i mein kun mace, a učestvovale su i ruske plave, persijske, egzote, sijamske, orijentalne, svete birme, sibirske, burmanske, tajlandske, abisinske, selkirk reks, sfinks kao i potpuno nova rasa-likoj.

Pored izlagača iz Srbije bilo je izlagača iz Madjarske, Slovenije, Hrvatske, Poljske, Rusije, Nemačke, Francuske, Austrije, Bugarske, Belorusije, Izraela i Grčke

Sudije su bile direktor TICA regiona južna Evropa Kurt Vlach i Tomoko Vlach  iz Austrije, Mary- Lise de Landtscheer iz Belgije i Fransoise Duboise iz Francuske a sudijski asistenti iz Poljske, Turske i Srbije.

Naša kompanija je imala centralni štand na kome su posetioci imali priliku da se informišu o pravilnoj ishrani i zdravstvenoj zaštiti svojih maca, od naših veterinara.

Prisutne mace su imale priliku da probaju predivne nove vrste vlažne hrane.

Vredne Royal Canin nagrade obuhvatale su hranu za pobednike u određenim kategorijama, a među učesnicima izložbe izvučena je i srećna dobitnica velike Royal Canin enciklopedije mačaka.