Izbor za najlepšeg psa ili mačku Kragujevca. 

U nedelju, 1. oktobra održana je još jedna Pet Happening manifestacija posvećena kućnim ljubimcima.

Ovo je već treći put dolazimo u srce Šumadije! U prostranom ohlu modernog tržnog centra "Plaza" uspešno je održan još jedan „Royal Vet Pet Happening“.

Naša revijalna izložba kućnih ljubimaca okuplja sve vlasnice i vlasnike pasa i mačaka bez obzira da li su njihovi ljubimci rasni ili ne. Ova zabavna manifestacija ima za cilj druženje ljubitelja životinja, i uvek obuhvata i različite edukativne sadržaje.

Takođe, tu su uvek i naši veterinari - specijalisti za ishranu kućnih ljubimaca stoje na raspolaganju psoetiocima za sve vrste saveta po pitanju ishrane i zdravlja njihovih pasa i mačaka.

Udruženje za zaštitu životinja "Crvena šapica" udomljavalo je svoje štićenike, napuštene kuce i mace sa ulica Kragujevca.

Nakon šetnje po crvenom tepihu i glasanja žirija, troje prvoplasiranih učesnika dobilo je vaučere na po 5000 dinara koje mogu upotrebiti za nabavku hrane, preparata i opreme za svoje ljubimce. :)

Na Facebook stranici Royal Canin Srbija je postavljen album sa portretima ljubimaca koje je zabeležio naš fotograf. U tom albumu vi, posetioci naše stranice, birate svojim glasovima JOŠ TROJE dobitnika naših vaučera! :)

Pored naše kompanije Royal Vet i Royal Canin Srbija, događaj su uveličali:
- kreativna radionica Super Mama
- grooming salon Talija, vlasnice Ane Pupić.
- veterinarska apoteka Scooby Doo

Zahvaljujemo se predstavnicima TC Plaza na profesionalnoj saradnji.

Kragujevčankama i Kragujevčanima, i svim drugim učesnicima i posetiocima se zahvaljujemo na učešću i lepom druženju! Nadamo se da ste uživali! :)

Vaš Royal Vet tim.