Najava: Pet Happening Pančevo 2019

 

Poštovane Pančevke i Pančevci, vlasnici i ljubitelji mačaka i pasa, 

U subotu, 15. juna, u saradnji sa Turističkom organizacijom Pančeva, po prvi put u vašem gradu organizujemo manifestaciju - Royal Vet Pet Happening!

Toga dana, od 11h u volijeri u Narodnoj bašti održaće se revijalna izložba vaših pasa i mačaka. Prijavite (BESPLATNO) vaše ljubimce, dođite i prošetajte sa njima crvenim tepihom - biramo najlepše KUCE i MACE Pančeva! Naglašavamo da su dobrodošli svi psi i mačke, kako rasni tako i mešanci, u potpuno ravnopravnom izboru! :)

Garantujemo dobro druženje i kvalitetne sadržaje!

Pitanja i prijave možete slati na telefon 060 610 73 93 (Tamara) ili u inbox na ovoj Facebook stranici - Royal Canin Srbija. Za prijavu nam napišite vaše kontakt podatke (email, br. telefona) i kratak opis ljubimca.

Učešće je revijalnog tipa i potpuno je besplatno, a pobednike očekuju lepe nagrade. :)

Pored centralnog događaja učesnike i posetioce očekuju još i saveti o pravilnoj nezi i ishrani pasa i mačaka, saveti veterinara o prevenciji i lečenju bolesti. 

Sve učesnike će slikati naš profesionalni fotograf a za one koji nisu imali sreće da budu pobednici na samoj izložbi, takmičenje će biti nastavljeno na našoj Facebook stranici, gde posetioci biraju još troje dobitnika.

=================================================

Ako niste prisustvovali ili učestvovali na sličnim manifestacijama koje smo organizovali u drugim gradovima Srbije, pogledajte fotografije i prelepu atmosferu u našim albumima: http://tiny.cc/q96y7y