Najava izložbe u Pirotu, 7. septembra 2019.
 
U subotu, 7. septembra 2019. održana je naša druga revijalna izložba i izbor najlepših pasa i mačaka u Pirotu. U lepoj atmosferi sa velikim brojem posetilaca i veselih takmičara, uspešno je održana revijalna izložba kućnih ljubimaca na kojoj su dobrodošle sve vlasnice i vlasnici pasa i mačaka, bez obzira da li su njihovi ljubimci rasni ili ne.

Zahvaljujemo se Veterinarskoj klinici na odličnoj saradnji! Kao i na do sada na ovim manifestacijama, svi vlasnici ljubimaca su imali priliku da od naših veterinara dobiju savete na temu ishrane i dobrobiti svojih pasa i mačaka.

Svi prisutni ljubimci imali su obezbeđenu kvalitetnu Royal Canin užinu, i svežu vodu za vreme trajanja manifestacije. Naš fotograf je atmosferu zabeležio svojim fotoaparatom, a svi ljubimci su fotografisani pojedinačno radi drugog (online) dela takmičenja. Nakon glasanja žirija, troje najbolje plasiranih ljubimaca je osvojilo vaučere od po 5000 dinara koje mogu upotrebiti za nabavku hrane, preparata i opreme za svoje ljubimce.

Nagrađeni ljubimci su:
1. Haki, akita innu, vlasnica Aleksandra Danković
2. Lea, samojed, vlasnica Marija Mitić
3. Stela, himalajska mačka, vlasnica Milica Kostić

Narednih dana očekujte postavljanje novog albuma sa portretima ljubimaca koje je zabeležio naš fotograf.

U tom albumu ćete vi, posetioci naše stranice, birati svojim glasovima JOŠ TROJE dobitnika naših vaučera! :)

Srdačno se zahvaljujemo Piroćankama i Piroćancima na divnom druženju!

Nadamo se da je i vama bilo lepo!
Vaš Royal Vet tim. :)