Najava: Pet Happening Subotica 2019

Revijalna izložba pasa i mačaka u Subotici!

Buy Kicksbalerínky

Poštovane Subotičanke i Subotičani, ljubitelji i vlasnici mačaka i pasa,

U subotu 2. novembra organizujemo još jedan Royal Vet Pet Happening u vašem gradu!

Toga dana, od 12h u atrijumu hotela "Galleria" održaće se velika revijalna izložba vaših pasa i mačaka. Prijavite (BESPLATNO) vaše ljubimce, dođite i prošetajte sa njima crvenim tepihom - biramo najlepše KUCE i MACE Subotice!

Naglašavamo da su dobrodošli svi psi i mačke, kako rasni tako i mešanci, u potpuno ravnopravnom izboru. Garantujemo dobro druženje i kvalitetne sadržaje!

Prijave možete slati u inbox na našoj Facebook stranici - Royal Canin Srbija. Dovoljno je da napišete kratak opis ljubimca i vaše kontakt podatke (ime, br. telefona, e-mail adresa). VAŽNA NAPOMENA: Na jednog vlasnika/vlasnicu je moguće prijaviti po jednog ljubimca.

Učešće je revijalnog tipa i potpuno je besplatno, a troje pobednika očekuju poklon vaučeri u vrednosti od po 5000 dinara! :)

Pored centralnog događaja učesnike i posetioce očekuju još i saveti o pravilnoj nezi i ishrani pasa i mačaka, saveti veterinara o prevenciji i lečenju bolesti.

Sve učesnike će slikati naš profesionalni fotograf, a za one koji ne osvoje nagrade na samoj manifestaciji, biće nastavljeno takmičenje na našoj Facebook stranici za još tri vaučera po 5000 dinara!

=================================================

Ako niste prisustvovali ili učestvovali na ovakvoj manifestaciji koju smo organizovali prethodnih godina, pogledajte fotografije i prelepu atmosferu sa tih događaja:

Subotica 2018: http://tiny.cc/9qvcfz
Subotica 2016: http://tiny.cc/hrvcfz