Naša prva Mačkarada održana je u novom tržnom centru Ada mall u Beogradu.

Buy KicksJordan x Off-White Apparel

Dragi vlasnici i ljubitelji mačaka,

U subotu 12. oktobra održana je naša prva revijalna izložba mačaka. U velikom holu novog tržnog centra Ada Mall u Beogradu, okupio se veliki broj vlasnika sa čak 87 maca!

Vaše i naše ljubimice su se šepurile i pokazivale svoj šarm i lepotu, koji su im pored očaranih pogleda posetilava zaradili i vredne nagrade. Za najmlađe je bila organizovana radionica na kojoj su mogli da izraze svoju kreativnost crtanjem i bojenjem maski sa mačkama.

Tri kategorije u kojima su se mace takmičile imale su na kraju po jednu pobednicu, koja je dobila 2kg Royal Canin Hair & Skin hrane, vaučer na 5000 dinara, besplatnu vakcinaciju, besplatnu zaštitu od parazita i pehar za lepu uspomenu. Nagrade po grupama su osvojili:

1. Domaće mačke: Zara, štićenica Udruženja S.O.S.
2. Rasne vlasničke mačke: Čarli, škotska kratkodlaka mačka, vlasnica Marija Vujasinović
3. Mačke odgajivača Arzu, bengalska mačka vlasnica Jelena Ćosić

Između tri pobednice, žiri je takođe izabrao i najlepšu mačku izložbe - Čarlija - koji je pored navedenih nagrada dobio i džak od čak 10kg Royal Canin Hair & Skin hrane, i veliki pehar! :)

Sem toga, svi učesnici su putem "greb-greb" kartica dobijali jednu od četiri utešne ali vredne nagrade: unikatnu šolju sa motivima maca, set za negu dlake, Royal Canin ćebence ili ampulu Dermoscent preparata za kvalitet dlake.

Kao što je to i inače slučaj, drugi deo takmičenja će se odvijati preko ove naše Facebook stranice, gde će narednih dana biti postavljen album sa macama koje nisu osvojile nagrade na samoj manifestaciji.

Posetioci će tokom dve nedelje moći da glasaju i time odaberu još tri mace koje će osvojiti vaučere u vrednosti po 5000 dinara.

Nadamo se da ste uživali i da ćemo se naredne godine družiti na sledećoj Mačkaradi!

Vaš Royal Vet tim.