U subotu, 4. avgusta 2018. održana je naša četvrta revijalna izložba i izbor najlepših pasa i mačaka u Valjevu.

latest Nike releaseIdae

Ovaj Royal Vet Pet Happening počeo je nakon 19h, pre svega zbog velike vrućine. Uz veliki broj posetilaca i čupavih četvorožnih takmičara, uspešno je održana revijalna izložba kućnih ljubimaca na kojoj su dobrodošle sve vlasnice i vlasnici pasa i mačaka, bez obzira da li su njihovi ljubimci rasni ili ne. 


Subotnje druženje u Valjevu pomogli su naši prijatelji i saradnici:
Bioveterina Valjevo
Ana Vet
Pet shop Snupi

Posebno se zahvaljujemo organizatorima Tešnjarskih večeri i gospodinu Veseljku Beluševiću na odličnoj saradnji.

Kao i obično, svi vlasnici ljubimaca imali su priliku da od veterinara dobiju savete na temu ishrane i dobrobiti svojih pasa i mačaka.

Svim četvoronožnim učesnicima smo obezbedili kvalitetnu Royal Canin užinu, i naravno svežu vodu za vreme trajanja manifestacije. Naš fotograf je atmosferu zabeležio svojim objektivom, a i svi ljubimci su fotografisani pojedinačno radi drugog (online) dela takmičenja. Nakon glasanja žirija, troje najbolje plasiranih ljubimaca je osvojilo vaučere od po 5000 dinara koje mogu upotrebiti za nabavku hrane, preparata i opreme za svoje ljubimce.

Nagrađeni ljubimci su:

1. Pas Pafi, vlasnica Maja Rakić

2. Pas Čapa, vlasnica Marija Paramentić

3. Maca Napoleon, vlasnica Maša Cvetković

Na našoj Facebook stranici Royal Canin Srbija je postavljen albuma sa portretima ljubimaca koje je zabeležio naš fotograf. U tom albumu vi posetioci naše stranice birate svojim glasovima JOŠ TROJE dobitnika naših vaučera! :)

Zahvaljujemo se Valjevkama i Valjevcima na gostiprimstvu, druženju i pozitivnoj energiji! Nadamo se da je i vama bilo lepo!

Vaš Royal Vet tim. :)