Treća revijalna izložba pasa i mačaka u Loznici.

Sports NewsSneakers

U subotu, 24. avgusta 2019. održana je naša treća revijalna izložba i izbor najlepših pasa i mačaka u Loznici. Uz veliki broj posetilaca i čupavih četvorožnih takmičara, uspešno je održana revijalna izložba kućnih ljubimaca na kojoj su dobrodošle sve vlasnice i vlasnici pasa i mačaka, bez obzira da li su njihovi ljubimci rasni ili ne. Događaj su kao i obično pomogli naši prijatelji i saradnici.

Posebno se zahvaljujemo Turističkoj organizaciji Loznice bez čije podrške naša revijalna izložba praktično ne bi bila moguća. Takođe, zahvaljujemo se pet shop-u Planeta koji je pored naših poklon vaučera od po 5000 dinara, obezbedio još dva vaučera za 4. i 5. mesto u finalu! :)

Klinci i klinceze su zahvaljujući Dečjem centru Loznica mogli da se oprobaju u školi gitare, dok je Kreativni centar "Mašta bašta" organizovao radionicu crtanja. Kao i na svakoj našoj manifestaciji, svi vlasnici ljubimaca su imali priliku da od naših veterinara dobiju savete na temu ishrane i dobrobiti svojih pasa i mačaka.

Svi četvoronožni učesnici su imali obezbeđenu kvalitetnu Royal Canin užinu, i svežu vodu za vreme trajanja manifestacije.

Naravno, naš fotograf je atmosferu zabeležio svojim objektivom, a i svi ljubimci su fotografisani pojedinačno radi drugog (online) dela takmičenja.

Nakon glasanja žirija, troje najbolje plasiranih ljubimaca je osvojilo vaučere od po 5000 dinara koje mogu upotrebiti za nabavku hrane, preparata i opreme za svoje ljubimce.

4. i 5. mesto su dobili vaučere Pet shop-a Planeta u vrednosti po 1000 dinara.

Nagrađeni ljubimci su:

1. Pas Tajson, vlasnica Maja Antonić
2. Mačak Tom, vlasnica Julijana Divljaković
3. Pas Tošo, vlasnica Natalija Bučić
4. Mačka Micika, vlasnica Jelena Petrović
5. Pas Mrvica, vlasnica Sanja Kapetanović

Sredinom nedelje očekujte postavljanje novog albuma sa portretima ljubimaca koje je zabeležio naš fotograf. U tom albumu ćete vi posetioci naše stranice birati svojim glasovima JOŠ TROJE dobitnika naših vaučera! :)

Najlepše HVALA Lozničankama i Lozničanima na lepom druženju! Nadamo se da je i vama bilo lepo! Vaš Royal Vet tim. :)