U hotelu Tulip Inn u Beogradu 18.5.2018 godine održan je treći Royal Vet Živinarski dan.

affiliate link traceAir Jordan 1 Retro High OG Wmns "Panda" CD0461-007 Women/Men Super Deals, Price: $98.03 - Air Jordan Shoes

Seminaru je prisustvovalo oko pedeset koleginica i kolega iz cele zemlje. Podršku semenaru pružile su kolege predavači iz kompanije Boehringer Ingelheim, DVM Andrea DELVECCHIO sa temama „Gumboro bolest kod koka nosilja, Respiratorne bolesti kod brojlera i  Salmoneloza u živinarstvu“ i Michel PERROSSIER VTS sa temom „Praktični aspekti upotrebe inaktivisanih vakcina“. Tim predavača su još činili DVM Marko PAJIĆ iz Naučnog instituta za veterinarstvo "Novi Sad " sa temom „-Imunološki odgovor koka nosilja u odgoju nakon vakcinacije inaktivisanim vakcinama protiv Newcastle bolesti“ kao i DVM Nenad Petrovic iz Royal Vet-a sa temom „Aplikacija vakcina (demonstracija)“.

Veliko nam je zadovoljstvo što smo sa Vama podelili kako naučna tako i praktična iskustva naših predavača.

Nadamo se da će ono što smo danas zajedno naucili izazvati interesovanje kod Vas i ohrabriti da u svakodnevni rad unesete inovacije koje će Vam olakšati posao i shodno tome povećati efikasnost, sigurnost i profit.